Despre noi

Cine suntem noi?

Proiectul Booth-Party a luat naștere ca îmbinare a utilului cu plăcutul la care am adăugat un strop de pasiune și profesionalism din plin. Ne considerăm pregătiți să facem față celor mai arzătoare petreceri și celor mai mari petrecăreți. Spunem asta pentru că nu ne-am putut abține să nu menționăm cuvântul ”PARTY” nici măcar în numele nostru.

Echipa

Tudor – Prin viziunea si pasiunea lui pentru fotografie a luat naștere proiectul Booth-Party. Este o fire dinamică, pune suflet în tot ce face, de aceea la evenimente o să îl vedeți mereu că-și dă tot interesul pentru ca fiecare fotografie să iasă perfect, dar și pentru a face atmosferă cu petrecăreții. Este student la medicină și pasionat de sporturi extreme. Marcel – Fire meticuloasă și atentă la detalii, ne oferă suportul logistic și moral, iar când este prezent la evenimente intră în mood-ul petrecerii și face sesiunile foto de la cabină să vibreze de zâmbete, fericire și voie bună.

Ce este un photobooth?

Photobooth-ul sau cabina foto reprezintă ultimul trend apărut în domeniul evenimentelor fie ele nunți, petreceri private, majorate, botez sau orice vă vine prin cap când vă gândiți la petrecere. Amintim de asemenea și evenimentele de branding și corporate.

Dar ce este Beauty Mirror Photobooth?

Știm că vrei să îți lași invitații mască, așa că pentru tine am adus în România ultima apariție din acest domeniu: Cabina foto ”Beauty Mirror”. Este definiția eleganței din acest domeniu fără doar și poate. Forma rotundă și culoarea alb perlat reușesc să o asorteze cu ținutele elegante ale invitaților dar și cu atmosfera evenimentului.

Fie că vrei să faci o poză simplă, un GIF ori un Boomerang

Ce ne recomandă?

O grămaaaaaaaadă de evenimente reușite și mii de invitați care au plecat zâmbind  și cu amintiri de la noi.

Daca îți dorești sa nu ai nici un moment mort la evenimentul tău iar invitații să aibă mereu activitate atunci suntem condimentul ce-ți lipsește! Poți verifica recenziile lăsate de cei care ne-au acordat încrederea!

Cum se folosește?

Foarte simplu! Limita de vârstă recomandată este întrei 0 și 120 de ani. Dacă crezi că invitații tăi corespund atunci credem că suntem potriviți pentru o colaborare! Dacă încă nu te-am convins, îți arătăm cei trei pași simpli:

  1. Te echipezi cu cele mai amuzante props-uri pe care le găsești.

  2. Zâmbește așa cum știi tu mai bine și lasă-te imortalizat(ă) de Oglinda Magică

  3. Cât ai clipi poza este imprimată și tu te bucuri de amintirea pe care tocmai ai primit-o

Bun, bun, bun! Dar cât stați?

Toată noaptea! …sau cel puțin până ne dați afară…